Näin haet viljelypalstaa

Täytä hakulomake, jos haluat hakea Hyötykasviyhdistyksen viljelypalstaa.

Hakuaika jatkuu maaliskuun loppuun. Vapautuneet palstat arvomme huhtikuussa.

Voit hakea palstaa ympäri vuoden. Hakemus täytyy uusia vuosittain, sillä arvomme vapautuneet palstat.  Näin suosituimpien palsta-alueiden jonot eivät veny vuosien mittaisiksi.

Valitse alue, jolta haet palstaa. Voit myös merkitä lomakkeeseen kakkosvaihtoehdon, jolloin osallistut molempien palsta-alueiden arvontaan.

Jos ilmoitusta ei kuulu huhtikuussa, arpaonni ei suosinut tällä kertaa. Voit uusia hakemuksen jo huhtikuussa seuraavaksi vuodeksi. Pyydämme välttämään puhelintiedusteluja, jotka koskevat arvonnan tuloksia.

Uuden palstan omistajille

Otamme yhteyttä uuden palstan omistajiin huhtikuun aikana ja lähetämme heille palstakirjeet.

Viljelysopimus tehdään aina uuden palstaviljelijän kanssa ja se on voimassa toistaiseksi.  Vuokraaja voi irtisanoa sopimuksen, jos palstan käyttö- ja hoito-ohjeita ei noudateta.

Palstamaksu laskutetaan vuosittain. Jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, katsomme, ettei viljelijä halua jatkaa viljelyoikeuttaan. Vuokraajalla on oikeus hinnanmuutoksiin. Vuosimaksu kattaa viljelyoikeuden, vesimaksun ja mahdollisen viljelyneuvonnan.

Jäsenalennus: Hyötykasviyhdistyksen jäsenet saavat alennuksen palstamaksusta.

Viljelyn päättyminen: jos haluat luopua palstasta, ota välittömästi yhteyttä toimistoon.

Palstanhakulomake

Tällä lomakkeella voit hakea viljelypalstaa. Muista uusia hakemuksesi joka vuosi viimeistään maaliskuun loppuun mennessä. Vapautuneet palsta-alueet arvotaan hakijoiden kesken huhtikuun aikana ja niistä ilmoitetaan henkilökohtaisesti.