‹ Takaisin

Anna Kyander 1

Annala, Hämeentie 154, rakennus J, 00560 Helsinki.

Vapaa pääsy!

Tapahtumien ja kurssien yhteydessä näyttelyyn pääsee tutustumaan vapaasti.

Kesäkaudella ma-pe klo 09-15

Soita ja sovi käynnistäsi etukäteen  040-592 2122

Runoja ja akvarelleja

10.04.2017 - 28.07.2017 // Annalan aukioloajat

Taidemaalari, kuvataideopettaja ja puutarhuri Anna Kyanderin maalauksia luonnon vuodenkierrosta.

” Vahva luontosuhde on aina ollut osa minua. Maalaaminen on yksi tapa pitää tätä yhteyttä yllä. Vuodenkiertoa seuraamalla myös oppii paljon. Puutarhan vaihteleva ja monimuotoinen estetiikka on jatkuva ihmettelemisen ja ihastelemisen aihe.

Näyttelyn akvarellit ovat muistiinpanoja puutarhan ja luonnon vuodenkierrosta. Luonnosta poimitut yksityiskohdat yhdistyvät sommitelmallisiksi kokonaisuuksiksi maalauksissani.”

Puutarhuri Timo Koskisen runoja.

” Puutarha on metafora elämälle, sen kaikessa kirjossa: rakkaus, elämä, kuolema saavat muotonsa puissa ja kukissa. Esillä olevat runot ovat pitkältä ajalta, kuitenkin tässä ja nyt. Lehdettöminä puina, toisaalta tuoksuvina liljoina tai syksyn värittäminä lehtinä. Sellaisena kuin puutarha ja elämä on.”