‹ Takaisin

INFO

Matkan hinta 325 Eur/henkilö 1hh lisämaksu 55 Eur

Hyötykasviyhdistyksen jäsenet 315 Eur/henkilö (ilmoita varatessa jäsennumero).

Hintaan sisältyvät laivamatkat, bussikuljetukset, hotellimajoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella, pääsylippu markkinoille ja matkanjohtajan palvelut.

Tervetuloa mukaan!

PAMAG-matkat  matkat@pamag.fi

Gsm 040 5221910 ,   www.pamag.fi

Matkan järjestää PAMAG-matkat (KuVi 6376/04/mj) matka toteutuu, kun osallistujia on vähintään 20 henkilöä

Matka Pärnun ja Salaspilsin puutarhamarkkinoille

12.05.2023 - 14.05.2023 // 8-21

Alustava ohjelma:

Cesis ja Kahdet markkinat samalla matkalla

(pe) Lähtö aamulla Helsingistä Tallinnaan. Bussi on meitä vastassa, lähdemme Pärnun taimimarkkinoille. Tänne tulee myyjiä Virosta, Latviasta ja Liettuasta myymään taimia ja kaikkea mahdollista puutarhaan liittyvää. Jatkamme matkaa Latviaan. Saavumme Cesiksen kaupunkiin joka sijaitsee Gaujan kansallispuiston vieressä. Cesis on Latvian vanhimpia kaupunkeja, entinen Hansaliiton jäsen, jossa on merkittävä Liivinmaan ritarikunnan linna. Ensimmäinen maininta siitä on vuodelta 1206. Cesis on kauneimpia Latvialaisia pikkukaupunkeja. Majoittuminen Cesis hotelliin.

(la) Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Salaspilsin kaupunkia. Vierailemme kasvitieteellisessä puutarhassa, jossa on suuret puutarha- ja käsityömarkkinat. Paluumatkalla poikkeamme Siguldassa. Kauniin ja vaihtelevan maastonsa ansiosta tätä vanhaa Liiviläisaluetta kutsutaan Latvian Sveitsiksi. Illansuussa palaamme takaisin hotelliin.

(su) Aamiaisen jälkeen mahdollisuus käydä Cesiksen torilla. Paluumatka Tallinnaan alkaa ajamme Limbazin ja Salacgrivan kautta kohti Viroa. Matkalla näemme Riianlahden kauniita maisemia. Rajalla pysähdys ja käynti kaupassa. Laiva lähtee illalla takaisin Helsinkiin.