‹ Takaisin

Vastuullinen matkanjärjestäjä Pamag.

Matkan hinta 295 Eur/henkilö yhden hengen huone lisämaksu 50 EUR
Hintaan sisältyvät laivamatkat, bussikuljetukset, hotellimajoitus jaetussa kahden hengen huoneessa + aamiainen, ateria Lido ravintolassa. pääsylippu markkinoille ja matkanjohtajan palvelut.

Matkan hinta 295 Eur/henkilö yhden hengen huone lisämaksu 50 EUR

Hyötykasviyhdistyksen jäsenet 285 € (ilmoita varatessa nelinumeroinen jäsennumero, joka on Pähkylä-lehden osoitelipukkeessa).

Sadonkorjuumarkkinat Riika-Salaspils

04.10.2019 - 06.10.2019 // 8:00 -

Sadonkorjuumarkkinat Latviassa. Viron puolella poikkeamme vielä vanhalla rantatiellä, jonka varrella näemme luonnonsuojelualueella olevan Häädemeeste kylän sekä Kablin lintuaseman. Latviassa käydään ostoksilla rajalla matka jatkuu Vidzeme maakunnan läpi kohti Riikaa. Majoittuminen Monika Centrum hotelliin.

(la) Aamiaisen jälkeen käymme suuressa Baltezers kauppapuutarhassa. jonka jälkeen on vuorossa kasvitieteellinen puutarha, jossa on sadonkorjuu – ja käsityömarkkinat. Täältä voit ostaa kaikkea puutarhaan,liittyvää todellakin edullisesti. Käymme Riian torilla edullisilla ostoksilla.

(su) Noin klo 9 lähdemme Kohti Tallinnaa. Matkalla näemme Riianlahden upeat maisemat. Ajamme Salacgrivan ja Pärnun kautta matkalla lounastauko. Laiva saapuu Helsinkiin illalla.