‹ Takaisin

Paikka: Annalan puutarha, vanha iilimatolampi teemapuutarhojen läheisyydessä

Rajoitukset 1.6.-15.6.  sallivat alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa enintään 50 henkilön osallistumisen edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Tiistaiteema: Iiris&Ikebana

15.06.2021 // 16:00-17:30

Annalaan perustettiin 2019 iiriskokoelma juhlistamaan Suomen ja Japanin diplomaattisuhteiden 100 vuotisjuhlaa.  Toteutus tehtiin
yhteistyössä  Helsingin kaupungin, Hyötykasviyhdistyksen ja Suomalais-Japanilaisen Yhdistyksen kanssa muistoksi 100v diplomaattisuhteista ja ilahduttamaan ohikulkijoita Annalan puutarhassa. Kokoelmaa kartoitetaan tulevina vuosina ja siinä voidaan testailla arempiakin lajikkeita.  Kokoelman tarkoitus on ilahduttaa kaupunkilaisia mm vuosittaisessa Iiris ja ikebana -tapahtumassa, joka on osa Hyötykasviyhdistyksen ohjelmaa.

Tänä tiistaina kokoelmaan istutetaan muutama uusi iirislajike ja ihaillaan Shogetsu-koulukunnan ikebanatöitä vanhan iilimatolammen ympäristössä (säävaraus).