annalassa Outi Tynys (43)

Hyötykasviyhdistys 40 v -kirjoituskilpailu

Tule mukaan kirjoituskilpailuun, joka on avoin kaikille.

Toimita teksti 31.3.2018 mennessä word-tiedostona. Kirjoita viestin otsikoksi ’’Kirjoituskilpailu’’. Osoite: hakemus@hyotykasviyhdistys.fi.

Valitse mieluisa aihe! Mitä hyötyviljely tai puutarha merkitsee sinulle? Entä jokin erityisen rakas kasvi tomaatista mummolta perittyyn kliiviaan. Tai ehkä olet keksinyt juuri itsellesi sopivan tavan hoitaa keittiötarhaa. Valitse mieluisa aihe ja osallistu kirjoituskilpailuumme.

Tekstin pituus voi olla enintään noin 5 000 merkkiä (n. 2 s). Yhdistyksellä on oikeus muokata kirjoituksia ja julkaista niitä Pähkylässä. Voit osallistua myös nimimerkillä.

Kirjoituskilpailun palkinnot:

1. palkinto: 300 euron lahjakortti Alku & Juuri -puotiin tai verkkokauppaan

2.–3 palkinto: 100 euron lahjakortti

4.–5. palkinto: Annalan tuotekori (arvo 50 euroa) tai siemenlajitelma (arvo 50 euroa)

Voittajat julkaistaan Annalassa Hyötykasviyhdistyksen 40-vuotisjuhlassa 24.7.2018. Raati: kirjailija, viestintäkouluttaja Marketta Rentola, HKY:n hallituksen pj Riitta Korhonen ja jäsen Ulla Gustafsson sekä toimittaja Outi Tynys.