Jäsenlehti Pähkylä

Pähkylä postitetaan jäsenille 4 kertaa vuodessa.

Pähkylä tarjoaa jäsenille ja alueosastoille kanavan kertoa niin tapahtumista kuin viljelykokemuksistakin.

KANSI

Lehtiarkistoon!

Käyttäjätunnus: jäsennumero (Pähkylän osoitelipukkeessa)

Salasana: etunimi+postinumero (esim. Orvokki54321)

VUODEN 2018 ILMESTYMISAJAT

Pähkylä 1/2018: aineistopäivä 19.1., postiinjättö 27.2.

Pähkylä 2/2018: aineistopäivä 23.3., postiinjättö 25.4. Numeron on Hyötykasviyhdistyksen 40-vuotisjuhlanumero.

Pähkylä 3/2018: aineistopäivä 6.7., postiinjättö 22.8.

Pähkylä 4/2018: aineistopäivä 21.9., postiinjättö 24.10.

Huom! Muutokset mahdollisia.

LISÄTIEDOT JA PALAUTE

viestinta@hyotykasviyhdistys.fi

LMOITUSHINNAT

¼ sivua 100 €, ½ sivua 170 €, 1 sivu. 300 €. Painosmäärä 7 300.

KIRJOITA PÄHKYLÄÄN

Julkaisemme kasviharrastuksesta kertovia juttuja laidasta laitaan. Aiheeksi sopivat muun muassa viljelykokemukset eri puolilta Suomea, uusien kasvien kokeilut ja puutarhanhoitoa helpottavat oivallukset. Varaamme palstatilaa myös tieteellisesti tutkitulle tiedolle, opiskelijoiden viljelykokeille ja opinnäytetöille sekä matkakertomuksille Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kiinnostuneet myös kasvien terveyttä edistävistä vaikutuksista ja ravintosisällöstä, mutta sairauksien hoito ei kuulu lehden aihepiiriin (hallituksen päätös 8.4.2015).

Julkaistavissa kuvissa tulee olla riittävä resoluutio painolaadun varmistamiseksi. Se saadaan, kun kuvaat parhailla asetuksilla ja käytät lähettäessä vähintään resoluutiota 300 ppi. Toimita kuva alkuperäisessä tiedostomuodossa (mieluiten jpg) erillisenä liitteenä.

Huom! Toimitus pidättää oikeuden julkaisupäätökseen koskien niin juttuja kuin kuviakin.

annalassa Outi Tynys (43)

HYÖTYKASVIYHDISTYS 40 V -KIRJOITUSKILPAILU

Kilpailu on avoin kaikille. Osallistu 31.3.2018 mennessä!

Lue lisää täältä!