Näin haet viljelypalstaa

Täytä sivun alaosassa oleva hakulomake, jos haluat hakea Hyötykasviyhdistyksen viljelypalstaa.

Hakuaika jatkuu maaliskuun loppuun. Vapautuneet palstat arvomme huhtikuun loppuun mennessä.

Voit hakea palstaa ympäri vuoden. Hakemus täytyy uusia vuosittain, sillä arvomme vapautuneet palstat.  Näin suosituimpien palsta-alueiden jonot eivät veny vuosien mittaisiksi.

Valitse alue, jolta haet palstaa. Voit myös merkitä lomakkeeseen kakkosvaihtoehdon, jolloin osallistut molempien palsta-alueiden arvontaan.

Jos ilmoitusta ei kuulu huhtikuussa, arpaonni ei suosinut tällä kertaa. Voit uusia hakemuksen jo huhtikuussa seuraavaksi vuodeksi. Pyydämme välttämään puhelintiedusteluja, jotka koskevat arvonnan tuloksia.

Uuden palstan omistajille

Otamme yhteyttä uuden palstan omistajiin huhtikuun aikana ja lähetämme heille palstakirjeen sähköpostitse.

Viljelysopimus tehdään aina uuden palstaviljelijän kanssa ja se on voimassa toistaiseksi.  Vuokraaja voi irtisanoa sopimuksen, jos palstan käyttö- ja hoito-ohjeita ei noudateta.

Palstamaksu laskutetaan vuosittain maaliskuussa. Maksamalla palstalaskun eräpäivään mennessä, varmistat viljelyoikeuden jatkumisen. Vuokraajalla on oikeus hinnanmuutoksiin. Vuosimaksu kattaa viljelyoikeuden, vesimaksun ja mahdollisen viljelyneuvonnan.

Jäsenalennus: Hyötykasviyhdistyksen jäsenet saavat alennuksen palstamaksusta.

Viljelyn päättyminen: jos haluat luopua palstasta, ilmoita siitä välittömästi toimistoon info@hyotykasviyhdistys.fi. Siisti palsta seuraavaa varten ja vie omat tavarasi pois.

Palstanhakulomake

Tällä lomakkeella voit hakea viljelypalstaa. Muista uusia hakemuksesi joka vuosi viimeistään maaliskuun loppuun mennessä. Vapautuneet palsta-alueet arvotaan hakijoiden kesken huhtikuun aikana ja niistä ilmoitetaan henkilökohtaisesti.