Isotsinnia

Zinnia

Zinnia violacea

Kotoisin Etelä-Amerikasta. Toiselta nimeltään oppineittenkukka. Jäykkien varsien latvoissa isot mykerökukinnot (5–10 cm). Lehdet myös jäykät, karvaiset, pitkulaiset ja vastakkaiset. Kukat muistuttavat muodoltaan ja väriltään daalian kukkia. Kukkii heinä-syyskuussa. Kaunis ja kestävä leikkokukka. Hyvä mesikasvi varsinkin
päiväperhosille.

1 g = noin 100 siementä

Esikasvatus huhtikuussa. Itää 18 asteessa 5–10 vrk:ssa. Istutuskelpoiseksi 9–10 viikossa. Viihtyy auringossa, tuoreessa, runsasravinteisessa, runsasmultaisessa vettä läpäisevässä maassa. Etelässä voi suotuisilla paikoilla kylvää suoraan kasvupaikalleen. Hallanarka.

Valitse näistä:


’FIREWORKS MIX’ 3677

Suuret, kerrotut kukat keltaisia, oransseja, kirkkaan punaisia ja ruusunpunaisia. Korkeus 75cm.

2,70

annos noin 120 siementä
’DOUBLE BRILLIANT MIXED’ 3137

Isot kerrannaiset kukat ja kolme upeasti hehkuvaa väriä, oranssi, purppuranpunainen ja keltainen. Kukkii näyttävästi syksyyn saakka, kestäväjuurinen. Korkeus 45 cm. Sopii ruukkuun ja penkkiin.

3,20

Annos noin 20 siementä

Varasto loppu

FABERGÉ MIX 3365

Häikäisevä värivalikoima valkoisista, keltaisista ja punaisen eri sävyisistä pastellimaisista kukista. Teriön uloimmat kehälehdet ovat pidemmät ja muodostat kauniin reunuksen koholla olevan keskustan  ympärille.  Vankkarakenteinen.  Korkeus n. 75-80cm. Erinomainen leikkokukka!

2,70

annos noin 90 siementä
Korutsinnia 3028

Toimitusvaikeuksia, odotellaan helmikuussa.

Yksivuotinen. Syksyinen värisekoitus keltaisen, oranssin ja mahongin värisistä pienehköistä puolikerrotuista ja kerrotuista kukista.
Korkeus 30-50 cm.

Biodynaaminen siemen

1 g = noin  40 siementä

2,70

Annos noin 1 g

Varasto loppu

’ZINDERELLA LILAC’ 3678

Kukka kuin kuppikakku! Jättikokoiset puolikerrotut kukat ihastuttavan vaaleanlilat. Korkeus n. 90 cm. Erinomainen
leikkokukka.

 

2,70

Annos noin 20 siementä

Varasto loppu