Niittyseokset

Valitse näistä:

Mansikkapaikka 3624

Käyttökohteet: kuivat, aurinkoiset hieta-, hiesu ja savirinteet sekä kalliokedot.

Seoksessa on seuraavat lajit: ahomansikka, aho-orvokki, hopeahanhikki, huopakeltano, jänönapila, kelta-apila, keltamatara, ketoneilikka, keto-orvokki, kissankello, mäkitervakko, nuokkukohokki, nurmirölli, rohtotädyke.

Riittävyys: 25 m2. Siementen riittävyys on tasaisesti kylvettynä noin 700 siementä neliömetrille. Siemeniä voi kylvää niin kauan kuin maa on sula.

Varasto loppu

Puistoniitty 3681

Puolivarjoiselle, tuorepohjaiselle kasvupaikalle

Sekoitus riittää 25 neliölle ja sisältää akileijaa, etelänkevätesikkoa, lehto- ja kellosinilatvaa, kurjenkelloa, kyläkellukkaa, litulaukkaa, keltamoa, niittyleinikkiä, nurmikaunokkia, ojakellukkaa, puistolemmikkiä, puna-ailakkia, salokeltanoa, syyläjuurta, varsan- ja vuohenkelloa.

1 varastossa

Perhosniitty 3680

Sekoitus hienoja luonnonkasveja kuivalle kasvupaikalle.

Lajit: ahdekaunokki, ahosuolaheinä, aito- ja hiirenvirna, isomaksaruoho, keltamatara, keltasauramo, ketoneilikka, kurjenkello,  mäkitervakko, neidonkieli, nurmikohokki, päivänkakkara, pölkkyruoho, sekä siankärsämö.

Perinneniitty 3625

Käyttökohteet: hienojakoiset kivennäismaat, joiden vesitalous on hyvä.

Seoksessa on seuraavat lajit: ahopukinjuuri, harakankello, isolaukku, keltasauramo, ketoneilikka, kultapiisku, kumina, käenkukka, mäkikuisma, mäkitervakko, niittysuolaheinä, nurmikohokki, peurankello, puna-ailakki, päivänkakkara, särmäkuisma.