Niittyseokset

Valitse näistä:

Mansikkapaikka 3624

Käyttökohteet: kuivat, aurinkoiset hieta-, hiesu ja savirinteet sekä kalliokedot.

Seoksessa on seuraavat lajit: ahomansikka, hopeahanhikki, jänönapila, keltamatara, ketoneilikka, keto-orvokki, kissankello, mäkitervakko, nuokkukohokki, nurmirölli ja päivänkakkara.

Riittävyys: 25 m2. Siementen riittävyys on tasaisesti kylvettynä noin 700 siementä neliömetrille. Siemeniä voi kylvää niin kauan kuin maa on sula.

Perhosniitty 3680

Sekoitus hienoja luonnonkasveja kuivalle kasvupaikalle.

Lajit: ahdekaunokki, ahosuolaheinä, keltamatara, keltasauramo, ketoneilikka, metsänätkelmä,  mäkimeirami, mäkitervakko, mäkivirvilä, neidonkieli, päivänkakkara, pölkkyruoho sekä siankärsämö.

Perinneniitty 3625

Käyttökohteet: hienojakoiset kivennäismaat, joiden vesitalous on hyvä.

Seoksessa on seuraavat lajit: ahopukinjuuri, harakankello, isolaukku, keltasauramo, ketoneilikka, kultapiisku, kumina, käenkukka, mäkikuisma, mäkitervakko, niittysuolaheinä, nurmikohokki, peurankello, puna-ailakki, päivänkakkara, särmäkuisma.